biri bana anlatsin 

/ 3
kapat
  1. 'turizm bize ne ifade ediyor' konusunu inceleyen ancak konuk olarak serdar ortaç ı kabul eden program.
    (bkz: ne alaka)
    #1604058 (doksanüç, 03.05.2007 21:20)
  2. dün ki programında Sağlık sektörü sağlıklı mı? sorusunu soran pekde sağlıklı olmadığını anladığımız* programdır.
    #1630759 (LocK, 11.05.2007 10:55)
  3. olmuyor, olmuyor..beyazıt öztürk böyle programları kaldıramıyor efendim. beyazıt öztürk'ün bir kültürel altyapısı, entelektüel derinliği olmadığından mütevellit sohbetin bir yerinde saçmalama katsayısı artıyor. kendisinden birkaç gömlek üstün olan kadir çöpdemir beyin ise beyazıt öztürk'ün yanına "iliştirilmiş" olmayı nasıl kabullendiği ise ayrı bir merak konusudur.
    #1907147 (demokritos, 11.07.2007 09:30)
  4. anlamadığımız bir konu, olay üzerine bu olayı ya da konuyu anlamak istediğimizi belirtici sözdür.
    #3236982 (suzan avci, 06.04.2008 15:02)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

biri bana anlatsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biri bana anlatsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biri bana anlatsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» parlak kukurt » ozkan oksuz » aydinlik dergisi dagitan komunisti dovmek » sessizligin bekcisi » dexter » ludovico treatment » muracaa » uludag universitesi kayit sikintilari » carsi » haber degeri tasimayan haberler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games