birgun ben de yiyecegim 

kapat
  1. aslı: "Bi gün ben de yiicem" olan acınası sözdür. Sezercik Yavrum Benim filminde replik şu dialogla geçer:

Sezercik Lunapark'ta şeker satmakta; ilerde üvey baba Erol Taş onu gözetlemektedir. Şeker alan bir çocuk paketi Sezer'in gözünün içine sokarcasına açıp, ona bakarak yemeye başlar.

Sezer: " çok mu tatlı?? "
    Çocuk: " ooo.. baldan tatlı..! "
    Sezer : " Bi gün ben de yiicem.."
    #3486269 (xerion, 03.06.2008 03:03)

© 2008 - uludağ sözlük

birgun ben de yiyecegim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birgun ben de yiyecegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birgun ben de yiyecegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ata demirer in avrupa yakasina geri donmesi » kendinden kucuk birine asik olan sozluk yazarlari » mactan sonra futbolcu beyanati » hustle » chris broderick » sevgiliyi ozlemek » yazarsin dediler kiz vermediler » kuresellese kuresellese top olmak » kulak karistirma aparatlari » child of burning time a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games