birfilmizledim com 

kapat
  1. ezik sözlük türevi sinema ile alakalı yeni bir klon.
    mail adreslerine;
    <br>
    <br>siz değerli sinemaseverlere atfedilen yeni sözlüğümüzde
    <br>
    <br>aşağıdaki niteliklere uygun yazar, ispitci, moderator aranmaktadır:
    <br>
    <br>
    <br>- hayatında sinemaya en az bir kere giden
    <br>- düzenli olarak haftalık bir dizi filmi takip eden
    <br>- en az 2 yönetmen ismini ezbere bilip \" şu yönetmen pek tarz sahibidir\" diyebilen
    <br>- tarantino hakkında felsefi düzeyde yorum yapabilecek
    <br>- en az 5 kubrick filmi izlemiş
    <br>
    <br>asker, asker kaçağı, askerliğini yapmış veya yapmamış tercihen bayan, bazen de erkek adaylar aranmaktadır.

şeklinde duyuru yolluyorlarmış.
    #1749591 (yilmazing, 10.06.2007 16:53 ~ 16:54)
  2. el laberinto del fauno için 3 farklı isim kullanılmış ancak yine de filmin gerçek adına ulaşılamamıştır... *
    #1749626 (beholderr, 10.06.2007 17:03)
  3. amatör takılanların kurduğu bir site. iyi niyetli gibi göründü ama yetersiz. Bir kaç kişinin çabasıyla devam edecek gibi değil.
    #3172018 (Rick Blaine, 21.03.2008 17:10)
  4. Günde dört beş başlığın ancak girildiği ölü doğmuş bir sözlük klonu. Aslında iyi bir proje olabilirdi dedirttiriyor da insana.
    #3307991 (japon balikcisi, 23.04.2008 13:51)
  5. domain yenilenmediği için artık siteye bile girilemiyor.
    #3396922 (japon balikcisi, 14.05.2008 17:01)

© 2008 - uludağ sözlük

birfilmizledim com başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birfilmizledim com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birfilmizledim com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aristo » dersi unutup okulu uzatmak » dickheadjapanesesoldier » love metal in anlamsizligi » ilber ortayli » phil neville » temur ketsbaia » september » ekmek arasi lavas » shawn a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci