birebir ders 

kapat
  1. çoğunlukla dersanelerde stajyer öğretmenlere verilen görev.öğretmenlik için çok hevesli bir stajyerle çalışılmıyorsa zaman kaybından başka bişey olmayan ders çalışma şekli.
    #950222 (pasifagresif, 04.12.2006 22:10)
  2. (bkz: özel ders)
    #950252 (shyer, 04.12.2006 22:14)
  3. birey dershanesi öncülüğünde ortaya atılmış ve güzel uygulanmış bir durumdur. daha sonra diğer dershaneler bunun yararını anlayıp esinlenmişlerdir.
    #950476 (kacak kelebek, 04.12.2006 22:43)
  4. iyi bir birebir hocası bulamayan öğrenciler için tam bir kabus. dersaneler arası ticari yarışta ortaya atılan yeni bir öne geçme metodu. ama işi ciddiye almayan dersanelerde en basit konularda bile yetersiz kalan öğretmen adaylarının çalıştığı faaliyet. şanslıysanız össciler için bulunmaz nimet.
    #950663 (goldfinch, 04.12.2006 23:04 ~ 06.12.2006 18:26)
  5. gelecek senelerde ayak uyduramayan dershaneleri yıkacak olan, geometrik olarak sayıları artan sınava hazırlık şekli.
    #2990577 (elbruz, 12.02.2008 01:43)

© 2008 - uludağ sözlük

birebir ders başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. birebir ders ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birebir ders nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cortun » son ada » cenk han alkaya » biga » ozlu sozler » sercan yildirim » korkunc bir sey » kemalistler net » cuma saatinde basin toplantisi yapan fenerbahce » youtube » akildan cikmayan tuhaf sarkilar » 15 ekim 2008 belcika ispanya maci » liverpool a liverpol diyen insan » taraf vs solo tuvalet kagidi » sokakta eli sikinde dolasmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mustehcen bilmeceler » doritos » benim adim kirmizi » anlamadigi seylerden hoslanan insan » ozgur dus » peter stormare » guzel entrylerin sozluk bosken akla gelmesi » direktman » urla nin tarihi eserleri » 10000000000000 » wrath of the lich king » basliklari alt alta okumak » preveze deniz savasi » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » trt spikerleri