bire bir 

kapat
  1. ayni, tipki anlamına gelen sıfat.
    #937367 (redwinemania, 02.12.2006 00:49)
  2. 1/1 anlamında da kullanılabilen, herhangi bir kopyanın gerçek boyutta olduğunu belirten sıfat.
    #937438 (thedewil, 02.12.2006 01:08)
  3. verilen ölçüdeki karşılık, miktar.
    ilginçtir bitişik yazılınca anlamı tamamiyle değişir.
    (bkz: birebir)
    #1784062 (meister writer, 18.06.2007 10:53)
  4. şayet kavram dersanesi'nde eğitim gördüyseniz, asistan ogretmenlerden aldığınız bire bir'ler sorularınızı çözdürmek ve konu anlattırmak için birebirdir.
    #1786147 (Schizofrenne, 18.06.2007 19:33)

© 2008 - uludağ sözlük

bire bir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bire bir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bire bir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» through the rain » yaran olaylar » sarisinlar coktur bunu bilmeyen yoktur » aybars lebib » blok yapmak » kodak » yaprak dokumu » rahmetli ataturk » yeni reklamcilik » milan rapaic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games