bire ben katmak 

kapat
  1. daha sert.
    bu bir nida değil, hezeyan değil.

daha sert.
    titresin vucudlar, damlalar fışkırsın gözlerden. tempo, ritim, ritüel.

birler benleşsin; benler bir olsun. takdir-i ilahî vucud bularak yaksın dimağları... ezsin, parçalasın.

zaman sürsün tüm hayatı, bizim onun tahtında gözümüz yok; sadece bir kaç ufak ısırık almak için gelmiştik, şimdi de gidiyoruz...

(anonim türkü)
    #658711 (bl, 23.09.2006 07:24)
  2. (bkz: şizofren)
    #658715 (karga, 23.09.2006 07:57)
  3. pagan kültürlerdeki ilahi güce ulaşma ritüelinin temel düşüncesi.
    (efendim, bu ritüel bir çeşit orgy'yi andırır)
    #661414 (bl, 24.09.2006 02:55)
  4. çileklerin ufak, pembe ve lezzetli dillerin usulca ayrılmasıyla dişlenebileceği eylemdir.
    lezizdir.
    #661544 (bl, 24.09.2006 04:20)
  5. (bkz: scent of a woman)
    #897343 (bl, 23.11.2006 05:22 ~ 05:23)
  6. (bkz: bire bin katmak)
    #2259248 (bl, 04.09.2007 11:08)

© 2008 - uludağ sözlük

bire ben katmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bire ben katmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bire ben katmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» like a prayer » hepimiz jaleyiz » o gunu beklemek » kandira » aurora snow » cin jimnastigi » surekli bugun butonuna basan yazar » komploya kurban giden yazar » bana askini getir » ashaf » nick degisikligi » pazar 89 » scic » silik kutusunun devamli yanmasi » o horten » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hey bush alsana dus cok kotu kokuyon dayanamiyom » hitler den nefret etmek » nike ayakkabi giyen komunist » adnan biricik » yaran entryler » merhamet » hakem kalk dedi » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » xbox 360 » kedi kuyrugu » hadi canim sen de » genelkurmay aktutun u biliyordu iddiasi » max payne oynayan kiz » uu ogrenci isleri otomasyonu » the sea inside