birden fazla erkegi idare eden kadin 

kapat
  1. (bkz: birden fazla erkeği idare eden kadın)
    #5070841 (uludagsozluk, 20.04.2009 13:42)
  2. şef, müdür, şube müdür, daire başkanı, genel müdür, müsteşar, bakan, dekan, olan kadındır. illa ahlaksız bir yafta uydurmak zorundasınız değil mi? benim idaremde sayısını merak etmediğim kadar adama var yahu!
    ama yorum yapmadan gelemeyeceğim; biriyle sevişiyor, diğeriyle geziyor eğleniyor, birinin parasını yiyor, birisiyle özel ve resmi yerlerde bulunuyor, biriyle aşk yaşıyordur. topladığında da ancak bir erkek yaptığını hayretle görüyordur. ama bunun için ahlaksız olmayı göze almıştır. çünkü her kadın bunların hepsi yerine getirilsin istese de kendine olan saygısından bulduğu ya da tercih ettiği ile yetinir.

başlıkta tespit edilmiş istisna kadınlar da, tıpkı biriyle evlenip onu eve koyup - ya da bu evlenmelik diye kenara ayırıp- diğeriyle sevişmelik olarak bakıp, muhabbetini sevdiğini bar jazz gezdirip masa arkadaşı seçip kadeh tokuşturarak, biriyle bayi toplantısının beş yıldızlı otelinde üç günlük, biriyle spor arkadaşı gibi çeşit türlü takılan erkek kadar aşağılık ve ahlaksızdır.
    #5070883 (unutmayan, 20.04.2009 13:52 ~ 05.05.2009 13:43)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

birden fazla erkegi idare eden kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. birden fazla erkegi idare eden kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birden fazla erkegi idare eden kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about birden fazla erkegi idare eden kadin. Copyrights of the articles are belong to their authors.