birde zirve yapabilseler super olacak ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tam super olacak
  2. acilmasan tam super olacak
  3. saclarini uzatsan super olacak
  4. 2050 yilinda turkiye super guc olacak
  5. otolara eklense super olacak ozellikler
  6. turk versiyonu cekilse super olacak olan filmler
  7. turk versiyonu cekilse super olacak olan diziler
  8. bir ben bir kendim birde ic dunyam
  9. otuz birde tukuruk kullanmak
  10. bir yapan pisman birde yapmayan

© 2008 - uludağ sözlük

birde zirve yapabilseler super olacak ya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birde zirve yapabilseler super olacak ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birde zirve yapabilseler super olacak ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran entry silinme sebepleri » uludag sozluk yazarlarinin oy verecegi partiler » ermeni soyisimlerinin yan ile bitmesi » brothers and sisters » dexter » yerel saat farkini hice sayan cola turka reklami » zall in ssg den daha yakisikli olmasi » i bloom blaum » talat aydemir » ilk erkegin ben olayim diyene soguk su ikram etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games