birde attila ilhan var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. attila ilhan
  2. hangi attila ilhan
  3. attila ilhan kultur merkezi
  4. attila ilhan siir odulu
  5. an gelir attila ilhan olur
  6. attila ilhan la zaman icinde yolculuk
  7. attila ilhan bilim sanat kultur vakfi
  8. bir ben bir kendim birde ic dunyam
  9. bir yapan pisman birde yapmayan
  10. universite birde herkesin dunyayi kurtarmasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir cicegin guzelligini takdir edemeyen kimse » su uyur ibne uyumaz » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » emule » prefiero estar desnuda que usar pieles » jameer nelson » sony playstation 3 » fatih tekke » space tusu » suleyman demirel in siyasete davet edilmesi » eskisehir tren gari » midkemia » sacma ama oyle » bosu » yasaklari pratik zekasiyla egale edenler » erkeklerin kitap ve defter tasima bicimi » teoman » e hosgeldin diyen yok mu » zenit in uefa kupasini almasi tesaduftur » yaprak dokumu » mehmet ali erbil » msn de evlenme teklif etmek » tan tasci » basliklari alt alta okumak » yanlis anlasilmis sarki sozleri » madem ermenisin istemeden vermelisin » laguna beach » izmir » domatesli pilav a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa