birbirinin aynisi olan sarkilar 

kapat
  1. söylenirken veya çalınırken karıştırılabilen şarkılardır. şarkının bir bölümü tıpatıp aynıdır ama azıcık değiştiriliverilmiştir. genellikle türkülerimizde görülse de; aşırma şeklindeki şarkıları da bu gruba dahil edebiliriz.

eklemedir koca konak - kutahya nin pinarlari
    cokertme - iki keklik
    ben seni sevdugumi - mackada bulusalim
    lorke - sut ictim dilim yandi
    asksiz olmaz - sen hep benimsin
    neredesin sen - zerda

aşağıdaki kategoriye dahil olanlarla karıştırılmamalıdır:
    (bkz: birbirinin tıpatıp aynısı olan şarkılar)
    (bkz: türkçe sesli hafif müzik)
    #2203013 (kelkeshoze, 26.08.2007 15:44 ~ 15:46)

© 2008 - uludağ sözlük

birbirinin aynisi olan sarkilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birbirinin aynisi olan sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birbirinin aynisi olan sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stajyer » mimi taverna » uludag sozluk te dis gorunusle yargilama ekolu » kerkinmek » hincal uluc agirlama ve kosesinde yer alma rehberi » schizo kill for you damat hobbit pasa uclusu » feyzbuk hodologu » ben demistim » ayakta isemek » analar kutsaldir kufretmeyin orospu cocuklari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci