biraz sev 

kapat
  1. selahattin ozdemir şarkısı.
    Umutlarımı yıkıp attın
    Beni kendine köle yaptım
    Zülümler verip hep ağlattın
    Söyle sana ben ne yaptım

Zülmünle biraz sev sev
    Kahrımal olup sev sev
    Maf etsen de biraz sev sev
    Öldürsende biraz sev

Hayatıma zehir kattın
    Öldürdün yıllarca yaktın
    Sever görünüp hep aldattın
    Bilmem sana nasıl kandım
    #940360 (darkness nights, 02.12.2006 19:34)
  2. (bkz: sev yeter)
    #940378 (prestij muzik ailesi, 02.12.2006 19:37)

© 2008 - uludağ sözlük

biraz sev başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biraz sev ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biraz sev nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» delgec » kucukken kendini supermen sanmak » vujacic » cok yorgunum » kavimler gocune ergenekon cetesinin sebep olmasi » barlas erinc » claudio maldonado nun gaziantepspor a transferi » husnu senlendirici » itu sozluk » bir sehri ozlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci