biraz hosgoru 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baskalarina hosgoru gostermeden hosgoru beklemek
  2. hosgoru kimseden hosgoru beklememektir
  3. biraz kul biraz duman o benim iste
  4. biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir
  5. hosgoru
  6. turkiye de hosgoru
  7. hosgoru yamaclari
  8. ekolojik hosgoru
  9. islamda hosgoru
  10. islam da hosgoru

© 2008 - uludağ sözlük

biraz hosgoru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. biraz hosgoru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biraz hosgoru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cesme turizm ve otelcilik yuksekokulu » eski entrylerin eksilenmesi » daniel miguel alves gomes » gunun sozu » adana anadolu lisesi » sozlukteki bursasporlular » uyku tulumu » makinist » coken windowsun ardindan agit yakmak » prison break » biraz da gulelim » schweppes kisa film festivali » diyagonal » tayyip i uzmek allah i uzmektir » etro anime » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » cabino » dini bayramlarda esinin elini open tutsak kadin » kafayi universite okuyan kiz ile bozmus dinci » ynglan » idam cezasi » ahlaki degerler noktasinda nasibini almamis insan » tularemi » bodrum » bladecatcher » aylin aslim » gemological institute of america » forum sitesi kurmanin dayanilmaz hafifligi » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » arkasina saklanilan dogmatik kavramlar