biraz gec oldu ama olsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. para ustu verirken biraz bozuk oldu ama demek
  2. x oldu basiniz sag olsun
  3. oldu bir de oral yapayim tam olsun
  4. oldu olacak er ryan i da kurtaralim tam olsun
  5. oldu bide oral yapayim tam olsun
  6. kisisel neyim oldu ki iletim olsun
  7. seri eksi oy veren ibne oldu basimiz sag olsun
  8. biraz kul biraz duman o benim iste
  9. biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir
  10. falan oldu filan oldu bir gun derler sinan oldu

© 2008 - uludağ sözlük

biraz gec oldu ama olsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biraz gec oldu ama olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biraz gec oldu ama olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» son donemlerdeki en iyi popcu » t bag » iyi not tutan erkek soyle boyledir » cantasini eliyle degil dirsegiyle tasiyan kizlar » hardware compatibility list » abdullah gul un varujan garbisyan ile mac izlemesi » cita » muzaffer abi ver coskuyu » sirinler » gunun sozu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games