biraz gec kalmadin mi 

kapat
  1. nalan alturnors ile 80 li yillarda sevdigimiz ve nihavend makaminda olan guzel tsm eseridir. turhan tasan in ellerine saglik dedirten sarkidir - soyle ki;

ne kadar sevdigimin farkina varmadin mi
    ben de sevdim demeye biraz gec kalmadin mi
    ak dustu saclarima
    dert girdi yillarima
    gelmek icin yanima
    biraz gec kalmadin mi

gozlerime bakmaya
    dizlerimde yatmaya
    pismanliklar duymaya
    biraz gec kamadin mi

ak dustu saclarima
    dert girdi yillarima
    gelmek icin yanima
    biraz gec kalmadin mi.
    #1922026 (Nick Gereksiz mi ne, 12.07.2007 23:20)
  2. dilin söylediği gönlün inkar ettiği söz öbeği.
    #1922089 (BerAent, 12.07.2007 23:26)
  3. "yokluğunda buldum ben seni, gelme artık neye yarar" dizeleriyle yakın anlam içeren sitem cümlesi.
    #3247469 (temren, 08.04.2008 23:05)

© 2008 - uludağ sözlük

biraz gec kalmadin mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biraz gec kalmadin mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biraz gec kalmadin mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asik olmak » gozluk isareti » haftanin bes gunu makarna yiyen sagliksiz insanlar » masalcini » basina gecmek » mistreated » ramazanda pazarin ortasinda su icen kevase » sevgili icin aglamak » ilker basbug » historia a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games