biraz gec de olsa hos geldin diyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. koyden geldin mal ola hos geldin bayram ola
  2. aman diyoruz
  3. biraz kul biraz duman o benim iste
  4. biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir
  5. ab ye hayir diyoruz ama karsi degiliz
  6. biz hijyen diyoruz sen sahin k diyosun
  7. elif safak karim olsa dunya gibi borcum olsa
  8. yahudi den dost olmaz olsa olsa sabun olur
  9. platonik bile olsa hayatimda biri olsa
  10. param olsa gucum olsa

© 2008 - uludağ sözlük

biraz gec de olsa hos geldin diyoruz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biraz gec de olsa hos geldin diyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biraz gec de olsa hos geldin diyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kitt » amaury bischoff » vakit oldurmek » savas zurnaci » kirim kongo kanamali atesi » k ile baslayip biten kelimelerin gizemi » bir yok edici olarak anne » ekinoksah » ivyy » akp li degilse kesin ergenekoncudur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci