biraktim 

kapat
  1. ayrıcı ozge fiskin'ın kilitler albümünden ilk klip çektiği şarkıdır.
    #1863669 (arpaci kumrusu, 04.07.2007 18:16)
  2. çok sağlam şarkıdır.
    #1960226 (bucu, 18.07.2007 15:41)
  3. özellikle girişi çok sağlam ozge fiskin'ın barda soundtrack'ı.
    #2369816 (Lucky Strike, 24.09.2007 01:02 ~ 01:07)
  4. terk edilen düşük şahısların, yeni sevgili adaylarına, eski sevgili için attıkları yalan sözcüktür. "bırakıldım" diyemez, çünkü ne bok olduğu konusunda şüpheler doğar. bazı tekmeler fena acıtır. çok uzağa da fırlatılmanın etkisiyle, zaten sapık olan bünye, iyice sapıtır. bu da gösterir ki, tekmenin izi yıllarca çıkmayacaktır. aslında iz değildir o. hem tekme bölgesinde, hem de ilgili şahsın yüreğinde, koskoca bir damgadır.
    #3503821 (sandalye, 06.06.2008 20:45)
  5. çok güzel, gaz bir özge fışkın şarkısıdır. kopkoyu karanlık içersinde de olsa sevilmiş ve terk edilmiş bir adama söyleniyor.. *

Sen hiç anlamadın
    Saatler kurdum sana uyuyakaldın
    Ateşkes çoktan bitti
    Geçti zannettin dur daha yeni başladım

Bıraktım seni kopkoyu karanlığında
    Darmaduman krallığında
    Herşeyi yırtıp attım,koparttım,kanattım
    Sen geçmişi tekrar gördüğünde
    Ölmeyen herşey döndüğünde
    Hatırla neler neler yaptın da
    Seni bıraktım

Kalk yerinden dolaş biraz
    istersen onunla uzaklaş biraz
    Ama acıyla bu kez yüzleş
    Belki iyi gelir oturup ağla biraz

Aldığım her nefeste
    Savruldun,yok oldun
    Asla yıkılmaz sandığın kalende vuruldu sonunda

Sen şimdi dizlerinin üstünden
    istediğin kadar üstünden
    Hatırla neler neler yaptın da...
    #4205925 (yalnizliktan devren kiralik, 09.11.2008 11:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

biraktim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. biraktim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biraktim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about biraktim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » ders kitabini ese dosta adamak » lost control bursa turkusu soylesin zirvesi » cagkan culha » william jacob baer » vize haftasindaki ogrenci psikolojisi » imkansiz ask » birbirine benzeyen unluler » istasyon meyhane » ruhsar hoca » kotu kalpli ceyar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » giovanni da fiesole » georgette » hemn izmirli hem de zenci olmak » maskeliler » abby fine reader » is arkadasinin birgun mudurun olmasi » forever young » corbayi hopurdeterek icmek » nathaniel fisher » igrenc espriler