biraktigin yerdeyim 

kapat
  1. teoman'ın

soy beni
    yatır uykuya
    şu an sanki evimdeyim
    bul beni
    aramana gerek yok
    beni koyduğun yerdeyim...

şeklinde özetlediği hadise.
    #72535 (sıçtırtma lamasına, 17.02.2006 20:03)
  2. hala bir baltaya sap olamadım, nasıl bıraktıysan öyleyim manasına da gelebilecek cümle.
    Bir başka anlamıda geri dönmek istersen hep burdayımdır.
    (bkz: yerinde saymak)
    #631769 (BlindGuardian, 13.09.2006 18:18)
  3. yaşar'ın bela sevdan parçasında bir bölüm:
    hatırlarsan bıraktığın yerdeyim
    hala sevdalınım, bela sevdan var ya...
    #2781096 (crocodile, 02.01.2008 20:25)
  4. sifonu cekince gitmeyen kaka'nın son şarkısı
    #2781104 (ask, 02.01.2008 20:27)
  5. (bkz: biraktigin gibiyim)
    #2781106 (KoPuSh, 02.01.2008 20:28)
  6. sonu hüsranla sonuçlanmış ilk aşk ile yıllar sonra karşılaşıldğında söylenmek isteyipte yerini "benden de iyilik işte ee daha daha ne var ne yok"a bırakan, içerisinde derin manalar gizli cümle.
    #2781134 (jansoldier, 02.01.2008 20:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

biraktigin yerdeyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. biraktigin yerdeyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biraktigin yerdeyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about biraktigin yerdeyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » birbirine benzeyen unluler » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » penis boyu ile ovunen erkek » nice kelimesini nays diye okumak » hanim arkadas edinmek » cagkan culha » tugay kerimoglu » lost control bursa turkusu soylesin zirvesi » giuseppe arcimboldo » jacques laurent agasse » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » chauncey billups » uludag sozluk teknik servis ve destek ekibi » medieval total war » benjamin parker » cikita muz » karalama defteri » ezgi » yasasin » kemal kilicdaroglu » sefa sirmen