birakmam pesini 

kapat
  1. bertug cemil in duygusal tuzaklar adlı ilk albümünde yer alan eğlenceli ve hoş şarkısıdır. söz ve müziğinin bertuğ cemil e ait olan şarkısıdır.

yalan girmiş sözlerine, niyetini bilemem senin
    başkası girmiş yüreğine, sevgini bulamam senin

dağ gibi dalgalar aştım geldim
    ne olur beni mağdur eyleme
    bir çok güzele hayır dedim geldim
    ne olur beni pişman eyleme

içimde bir korku var
    artık sevmez mi yar beni
    eğer öyleyse güzel yar
    benden çok çekeceğin var

bırakmam peşini yar
    bırakmam peşini

yalan girmiş sözlerine

bakıyorum da boş durmamışsın
    nerde verdiğin sözler
    başka birine sevdalıysan
    niye bana vermedin bir haber

içimdeki korku gerçek oldu
    sevmez olmuş yarim beni
    şansıma küsmeye hic niyetim yok
    bırakmam asla peşini
    bırakmam peşini yar

dizinin dibinden ayrılmam yar
    bırakmam peşini
    #2309354 (pink_floyd, 13.09.2007 14:16)
  2. her dinleyişimde nedense aklıma hep tekirdağ şivesini getiren eğlencelik, dinlencelik şarkı.
    #2702940 (columbia1990, 16.12.2007 13:07)

© 2008 - uludağ sözlük

birakmam pesini başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birakmam pesini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birakmam pesini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» subcomandante marcos » bir turist nasil kaziklanir » bakiyim vallahi gerizekali » 20 agustos 2008 madrid ucak kazasi » 20 agustos 2008 turkiye sili maci » cowon » aci » new age » zeytinli rock fest 2008 » hatti bala a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games