birakin ben hallederim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben hallederim
  2. siz cekilin ben hallederim
  3. ne gerek var tamirciye ben iki dakkada hallederim
  4. kalemleri birakin
  5. beni birakin
  6. birakin gebersinler
  7. birakin da calisalim
  8. birakin eglensin
  9. birakin seviyorum
  10. birakin yakami

© 2008 - uludağ sözlük

birakin ben hallederim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. birakin ben hallederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birakin ben hallederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» telaffuzda turgay seren ekolu » 100000000000000 » keskul » lejandik » grup mulanbu » serdal bahce » resat calislar » son model jipe binerken besmele ceken turbanli kiz » atonement » lateksim » veled i zina » hayat » unutacaksan sevme » 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 » dead boy s poem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » there will be blood » the river » veleybol » max j » fethullah gulen in dunyaya kazandirdiklari » buldog kopek gezdiren vucut yapmis insan » der meister » fullmetal alchemist » speed to full » bugun gunlerden ask » rapper ninja » adnan biricik » cep telefonun tuslarinin silinmesi » ayak fetisizmi » okula gitmeyince coken huzursuzluk