birak 

kapat
  1. zeynep dizdar'ın muhteşem şarkısı,gece gece ağlatır

yok desem de
    git desem de
    gonlum onu kov desem de
    anlamiyor dinlemiyor
    gonlum onu unut sevme
    yak ne varsa kalmasin bir hatira
    yoruldu kalbim dayanmiyor ki birak beni
    beni bana birak
    birak

zaman yok ki olum yok ki
    bir yangindi sondu gitti
    anlamiyor dinlemiyor
    gonlum seni nasil sevdi
    yak ne varsa kalmasin bir hatira
    yoruldu kalbim dayanmiyor ki birak beni
    beni bana birak
    birak

birak bende kalsin
    biraz nefes alsin kalbim
    birak bende kalsin
    biraz alev alsin kalbim
    birak
    #1897094 (AkhyLs, 10.07.2007 01:45)

© 2008 - uludağ sözlük

birak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye de uyusturucu maddelerin serbest olmasi » machine in my head » who has the biggest brain » kisa film » babiali saray ve cemiyet arasindaki iktidar savasi » thomas barnes » d smart » nicke bakarak eksi oy veren zihniyet » boykins » ozel akademi hastanesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci