birak zaman aksin 

kapat
  1. yapılamayacak bir şey için boş yere çaba göstermeme mesajını veren bir söz.
    #1016423 (pinkbaby, 18.12.2006 15:44)
  2. pes etme cümlesi. insan takılır zamana salak gibi. peşinden koşar zamanın an itibariyle hepimizin yaptığı gibi. halbuki saniyeler geçer gider kanın damarlarındaki seyahati gibi; durdurursan sen olmazsın. ama isyan edersin "niye geçti bunca yıl?" ama anlamak gerek işte. zaman bu.
    geçip gitmek; yara izi bırakmak için var.
    #1087426 (sidikli, 31.12.2006 23:59)
  3. *
    son giden
    şarkıcı çocuk
    özgürlük
    mucize
    pis
    yeşillik
    23
    tv deki kız
    boşver
    bırakmazlar yakamı
    çelişki
    beyaz
    ne
    balıklar
    #1603812 (zookeeper, 03.05.2007 20:09 ~ 20:10)
  4. kanımca mor ve ötesi'nin şu ana kadar yapmış olduğu en iyi albümdür, eşsiz bir eserdir, dinlendikçe dinlenesidir, hededir hödödür.* son giden ve 23 buram buram yengeç** kokmaktadır. bu albümde mor ve ötesi'nin aslında şimdikinden ne kadar daha kaliteli sözler yazdığını görebilir, amatör ruhlarının verdiği şimdikinden daha fazla olan samimiyeti hissedebilirsiniz. kısacası tatlı bir yorgunluğun üstüne içilmiş buz gibi sudur bu albüm.
    #1647980 (PurpLeDreaMz, 15.05.2007 22:53 ~ 22:54)
  5. bırakmasak da ya da bırakıp bırakmama arasında kalsak da olagelendir.
    #1648000 (kumdankaleler, 15.05.2007 22:57)
  6. Hani bir olay olur, bakmışsın kurtuluş yok, hiçbirşey düzelmeyecek "hayırlısı" dersin, işte bu da öyle bir sözcüktür. işler zamanla yoluna girebilir, hayata yeni bir başlangıç imkansız değil manasında bir sözdür.
    #4468484 (megajardel, 04.01.2009 19:55)
  7. derin esmer gibi kaliteli vokalin yer aldığı eski bir mvo albümüdür.albümde ilginç olarak burak güvenharun tekin ve derin esmer gibi üç ayrı vokal vardır.
    #4719065 (sadee, 18.02.2009 00:58)
  8. mor ve ötesi'nin şarkıcı çocuk isimli şarkısının nakarat dizesidir. *
    #4719118 (annebenpenguenoldum, 18.02.2009 01:08)
  9. içinde birbirinden güzel ondört parçanın bulunduğu mor ve ötesi albümdür, dinlenmesi şiddetle tavsiye edilir, ayrıca biriktirdiğim cep harçlıklarımla aldığım ilk orijinal albümdür.

Ne gerçek ben, ne beraberlik, ne bencil kendi kendine, ne müstakbel güvensizlik, ne yüzler naylon yüzler, ne arkanda, ne naklen, ne sonra, ne tüm, ne gerçekten, ne hiç, ne müzik, ne eylem, ne ahlak, masum, saf, nefret, ne varsa ne ne yoksa hiç yok, ne yok anlam ki faydasız, ne direnmek saçma her kimse, ne sen var, ben yok, biz sarhoş, ne farkında olanlarınız, ne gündelik hayatlarınız, ne işkence görenleriniz, ne kaybolan özneler ve siz, ne savurgan dudaklarınız, ne eskiten yalanlarınız, ne isteksiz suratlarınız, ne sessizce haykırsanız.
    #4726541 (prof dr ogrenci, 19.02.2009 15:04 ~ 15:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

birak zaman aksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. birak zaman aksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birak zaman aksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about birak zaman aksin. Copyrights of the articles are belong to their authors.