birak yobazlar kotulesin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yobazlar
  2. yobazlar iran a
  3. laik yobazlar
  4. sozlukteki yobazlar
  5. ataturkcu yobazlar
  6. sozlugu yobazlar basmis
  7. geri kafali yobazlar
  8. izmirli yobazlar cemiyeti
  9. sozluk icindeki yobazlar
  10. cagdas gecinen gecici yobazlar

© 2008 - uludağ sözlük

birak yobazlar kotulesin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birak yobazlar kotulesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birak yobazlar kotulesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hicbir entry sini editlememis yazar » ari maya silgi kokulu prezervatif » joseph ngwenya » anami degil babami getirdim » her cinsel konuya sevmek yeter deyip atlayan insan » nuri demirag » 2 5 lt cola almanin karli oldugunu sanan zihniyet » breno » mezarini kaz beni bekle » las vegas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci