birak rahat rahat oleyim 

kapat
  1. eskiden yaşayan, şimdiyse yaşama eylemini sadece nefes alıp vermek olarak gören...
    ve içinde bulunduğu halet-i ruhiyeyi ölmek eyleminin gerçekleşmesi olarak gören...
    tüm bu eylemsizlikler bütünün, sebebi olan kişiye; son yakarışıdır...

öyle bir durumdur ki;
    ne tekil olabilirsiniz ne de çoğul...
    tekil olamayan tarafınız, sürekli o'nu arar... o'nunla 'biz' olmak ister...
    çoğul olamayansa;
    o gittiği için, sözde teselliyi başkalarında ararken, dokunduğu her tende midesi bulanmasıdır...

bir yere ait olmaya çalışırken; başka bir yere ait olamamaktır...

ve siz her zaman -arabeskin amına koyayım- kaybedensinizdir...
    zaten o'nu kaybetmişsinizdir akabinde kaybettiğinizse benliğinizdir...
    biraz daha karmaşıklaştırırsak; 'ben'lik var ya, zaten siz o'nun olduğunuz için; giderken götürmüştür...
    siz; o'ndasınız ya; bilir... zaafı...
    ve her seferinde kanırtmaya gelir, o kapanmayan yarayı!
    kanadıkça kanarsınız, düştükçe düşmeye benzer bu... düşersiniz, bir yere çarpamazsınız... kanama da böyledir, kan kaybının verdiği halsizliği yaşarsınız ama bir türlü ölmezsiniz... oysa ölüyor olduğunuzu bilirsiniz... ki ölüm size daha çok yakışmaktadır, bunu da bilirsiniz...

son istektir bu o'ndan...
    bırak rahat rahat öleyim...
    bari ölümüme karışma...
    #2690718 (gazoz_kapagi, 12.12.2007 21:36)

© 2008 - uludağ sözlük

birak rahat rahat oleyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birak rahat rahat oleyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birak rahat rahat oleyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sedat artuc » president evil » tepesersemi » eksi oy veren ibnenin ozel mesajla tehdit etmesi » esra ceyda kardesler » las vegas » bugun secim olsa chp ye oy verecek uuserlar » bensenobizsizonlar » ben de o tasi cikarabilirim sanmistim » yok artik lebron james a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci