birak gebersin 

kapat
  1. intihar etmek için çatılara çıkanları indirmeye çalışan polislere halktan birinin mutlaka söylediği söz.
    #4047516 (fehimsiz ekmek, 05.10.2008 04:14)
  2. intihar etmek için çatıya çıkıp kalabalık toplayan trafiği kilitleyen kişiye söylenen söz... akabinde aşağıda bulunan akrabalari bu sözü söyleyen kişiyi linç ederler. yaşanmış olaydır tırsmayınız...
    #4047568 (OnurKul, 05.10.2008 04:50 ~ 14:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

birak gebersin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. birak gebersin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birak gebersin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about birak gebersin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » henri michaux » tinar » animorphs know the secret » yezidiler ve yezidiligin dogusu » zilin calacagini bilen ogrenci » 70 model otobuste telefonu kapat diyen insan » seytan olsam ben de isyan ederdim dedirten tipler » 2 el kisa film festivali » geyik testi » en unlu hiristiyan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » muhammed ali » kendini yikmak » yat geliyorum » sen soyle adini » gunesin dogusunu izlemek » prof dr habib umur » killari kestikten sonra penisin buyuk gozukmesi » asya card » mikail jackson » cristiano ronaldo vs lionel messi