birak ellerimi 

kapat
  1. zerrin ozer'in sesLendirdiği içinizin cız etmesine müsaade eden bir parça.. ayrıca zerrin özer'in 1989 yıLında çıkardığı aLbümün adı.. şarkı'nın sözLeri;

gidiyorum çaresizim
    yalvarırım ellerimi bırak
    böyle bir anda sanma ki hissizim
    gidiyorum içim burkularak

bırak bırak ellerimi
    arzularım çılgın gibi
    nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi

şarkı olurum bir gün
    seslenirim sana uzaklardan
    yıldız olur görünürüm
    gökyüzünün karanlığından
    ne olur ellerimi bırak
    #2004885 (Tucimania, 25.07.2007 03:13)

© 2008 - uludağ sözlük

birak ellerimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birak ellerimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birak ellerimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliden ayrilma gerilimi » metro » kor bicak » eski turkce kelimeleri anlamayan zamane » uyumamak icin direnmek » kendinden buyuk birine asik olan sozluk yazarlari » entry ve nick uyumu » burcu kara » ahmed arif » 6 eylul 2008 ermenistan turkiye maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games