bir zamanlar tanju okan 

kapat
  1. '95 yılında kaybettiğimiz ünlü sanatçının, tanju okan'ın, ancak ölümünün ardından yayınlanabilen, profesyonel sanat yaşamının kısa bir özeti niteliğindeki best of albümü. devamı da gelmiştir; (bkz: bir zamanlar tanju okan 2)

albümde yeralan şarkılar;

bir zamanlar tanju okan (1999) (odeon müzik yapım)

01 dostlarim
    02 hasret
    03 koy koy koy
    04 cik git icimden
    05 bir falci vardi
    06 gozumde yaslarla
    07 kaderim
    08 yildonumu
    09 oyle sarhos olsam ki
    10 deli gibi sevdim
    11 baslik parasi
    12 arkadas dur bekle
    13 sevinci
    14 aski bulacaksin
    15 serefe
    #1546235 (leggare, 20.04.2007 04:48)
  2. durmaksızın dinlenesi bir albümdür. şiddetle tavsiye edilir.
    #1546245 (little black dress, 20.04.2007 04:54)

© 2008 - uludağ sözlük

bir zamanlar tanju okan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir zamanlar tanju okan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir zamanlar tanju okan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bugra kilicak » ergenekon davasi » givanildo vieira de souza » cocukluk anilari » polyushka polye » antonio banderas a donusme yollari » misspoison » veikkausliiga » ankara 19 mayis stadyumu » horde a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games