bir zamanlar bir yar vardi 

kapat
  1. lerzan mutlu'nun fazlasıyla anlamlı sözlerden oluşan parçasıdır.

bir zamanlar bir yar vardi
    bakmaz oldu yuzume
    baskasina bel baglamis
    artik ondan bana ne

donme bana sevgilim
    kalbimde yoktur yerin
    git gorunme gozume
    belki yine severim

duydum hasta yatiyormus
    ahim tuttu kime ne
    son sozu de ismim olmus
    olmaz olsun bana ne
    #1574686 (cadi findigi, 26.04.2007 21:50)
  2. sözleri ve müzikleri muzaffer ozpinar'a ait eserdir . muazzez ersoy ve kurtuluş da bu şarkıyı yorumlamışlardır .
    #2599399 (kamil, 17.11.2007 08:25)
  3. (bkz: mesut yar) *
    #2599402 (jack, 17.11.2007 08:34)

© 2008 - uludağ sözlük

bir zamanlar bir yar vardi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir zamanlar bir yar vardi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir zamanlar bir yar vardi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir odadan digerine cilginlar gibi ucan karasinek » mandibular anestezi » uludag universitesi » merdivenlerden inmeye usenmek » oovxvoo » mountain song » secret1907 » itu sozluk » timucin esen » chris colombus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games