bir yildan 15 gun eksik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yeni yildan neler bekliyorsunuz
  2. 20 yildan sonra bosanmalarin artmasi
  3. oss nin gecen yildan daha kolay olmasi
  4. sporcularimiz 4 yildan 4 yila aklimiza geliyor
  5. bir yildan beri doldurulmayi bekleyen ukteler
  6. yeni yila girerken eski yildan cikamamak
  7. 2007 yilda ne oldu ki bu yildan bir hayir gelsin
  8. eksik bir sey mi var
  9. eksik bir sey
  10. eksik 5 li

© 2008 - uludağ sözlük

bir yildan 15 gun eksik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir yildan 15 gun eksik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir yildan 15 gun eksik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» substitute » yaran entry silinme sebepleri » mal kelimesi yerine kullanilabilecek kelimeler » propaganda » sevgiliden ayriligin ilk saatleri » meclisi basan kenelerin akibeti » adalet » levine » kazim melike » yapma cocugum yapma evladim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games