bir yerim diyenden bir de yemem diyenden kork 

kapat

1. paranoyak atasozu.

+ yer misin?
    - yok yemem.
    + ya sen?
    / yerim.
    + korkulur lan sizden
    #4922453 (judas, 25.03.2009 18:45)
  2. (bkz: korkunun ecele faydası yoktur)
    #4922473 (serayed, 25.03.2009 18:49)
  3. e:abi pizza var yer misin?
    a:yerim
    e:vay ipne
    a:?!tamam abi sen ye ben yemiyim :S
    e:amacın ne ulan!amacın nee??
    #4922568 (enteeresan, 25.03.2009 19:02)
  4. "bilmiyorum, belki sonra yerim ya da yemem" diyerek en korkulan kişi olunabilecek durumdur.
    #4922581 (iceri terligi, 25.03.2009 19:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bir yerim diyenden bir de yemem diyenden kork başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir yerim diyenden bir de yemem diyenden kork ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir yerim diyenden bir de yemem diyenden kork nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bir yerim diyenden bir de yemem diyenden kork. Copyrights of the articles are belong to their authors.