bir yemek masali 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eli masali
  2. ask masali
  3. su masali
  4. bir kis masali
  5. bir ask masali
  6. bir ot masali
  7. bir dag masali
  8. kis masali
  9. bir yusuf masali
  10. demokrasi masali

© 2008 - uludağ sözlük

bir yemek masali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir yemek masali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir yemek masali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avdan koyu tumulusu » turklerin cok iyi yaptigi isler » hell s kitchen » yavuz sultan selim » utanmayi unutmak » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » dolmusta onde oturmak » ezik » ieva s polka » a taste of honey » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » ataturk donse beklenen mansetler » turgay demirel » oldum de uyandim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulusozluk nba fantasy league » cezayir in kurulusu » unutma » dendrophilia » tribalenfeksiyon » amasra da assagilik tecavuz girisimi » animal farm » kurtalanekspress » swansea » klon imhotep » daum lucescu terim uclusu » hic bisikleti olmamis insan » hvite krists dod » jet ali » joe burrus