bir yaz gecti 

kapat
  1. Bir yaz geçti
    Tozu dumana katarak
    Kavun karpuz yüklü
    Bir yaz geçti.
    Bütün iştihalar tetikteydi
    Ağaçlar kolum kanadım kadar benim
    Deniz anam babam kadar iyiydi
    Bir yaz geçti yanı başımızdan
    Dişimizden tırnağımızdan
    Alı al moru mor
    Nefes nefese bir yaz geçti

*
    #1122814 (mulayim, 08.01.2007 03:49)

© 2008 - uludağ sözlük

bir yaz gecti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir yaz gecti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir yaz gecti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olmasa mektubun » araf » birbirine benzeyen unluler » yakuza » bu ask fazla sana » kader kismet » ankaraguclu sirin » kisin sabahin altisinda spor yapan dengesiz » chi mcbride » rodrigo barbosa tabata a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci