bir virus olarak dna 

1. maddenin yapitaslari olan atomlari kullanarak kendini olusturan, icinde bulundugu sartlara ayak uydurarak kendini devam ettiren ve yayilan, tek amaci bulundugu ortam hakkinda bilgi depolamak gibi gorunen kod parcasi.
    #3238225 (penguen pertev, 06.04.2008 21:30)
  2. ya da bir dna olarak virus.
    virüs sadece dna* ile bunun etrafındaki protein kılıftan oluşan şeydir. şey diyorum çünkü hala canlı mı cansız mı olduğu hakkında fikir birliğine varılamamıştır.
    canlı diyenler; organik maddelerin varlığından yola çıkarlar.
    cansız savunucuları ise; virüsün yıllar boyu tuz kristali gibi* cansız ortamda yaşayabilmesinden(!) bahsederler.
    ne olursa olsun, yararlı olanı yoktur bu şeylerin, türlü ve ölümcül hastalıklara sebebiyet verirler. aşı geliştirilmeye çalışılır bu varlıklara karşı ancak bu aşıların ömrü oldukça kısadır; virüslerin, yaşamsal faaliyet gösterebilmek ve çoğalabilmek için girdikleri canlı hücrenin dnasıyla kendilerininkini karıştırıp katmerlendirmelerinden dolayı.******
    #3239120 (ziba dudu, 07.04.2008 00:02)

© 2008 - uludağ sözlük

bir virus olarak dna başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir virus olarak dna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir virus olarak dna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sendustomexico » joel coen » oz cimbomlu sezgin » maxim can mutaf » radioheadbanger » regent street festival » helin » 1 kilo pamuk mu agir 1 kilo demir mi » yasa disi gosteri ile hak aramak » sercan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games