bir uzayli ile evlenmek 

kapat
  1. farklı bir galaksiden gelmiş bu arkadaşla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde hayatını birleştirmek enteresan bir tecrübe olsa gerek. örneklere geçelim:

:: günaydın hayatım
    :: günaydın tx216.. kulakların niye öyle mor mor senin ?
    :: biz de adet görürken kulaklarımızdan mor su gelir. bizim regl dönemimimiz böyle.
    :: ??!!!?

:: hayatım, bayramda bizim gezegene gidelim.
    :: gidelim ama uzak olmaz mı ? biliyorsun 26 milyon ışık yılı.
    :: önce bize gidelim sonra senin annenlere gideriz.
    :: ??!!!??
    #3403817 (walter klemmer, 16.05.2008 11:47)
  2. (bkz: Adaptörle sevişmek)
    #3403839 (Davutsu, 16.05.2008 11:51)
  3. (bkz: mustafa topaloglu)
    (bkz: igrenc espriler)
    #3403841 (baLim, 16.05.2008 11:52)
  4. kız olursa

- hayatım, nasıl görünüyorum
    - yeşil!
    - yaa onu sormuyorum, göğüslerimi büyüttürdüm.
    - ha evet, şu üstteki iki taneden bahsediyorsun değil mi?
    - çok güzel olmuş hayatım, bu akşam da onları patlatırız.

erkek olursa
    - ulan bak, benim haberim olmadan şu galaksiden çıkmak yok,
    - ama aşkım ne yaptım ben,
    - aşkım falan deme bana, düğün gününde bütün misafir erkeklerin pipisini elledin, rezil ettin beni.
    - aşkım, bak wallahi bilmiyordum, el gibi geldi tokalaştım, sizin ırkınız biraz tuhaf ne yapabilirim ki.
    - bana sorsaydın ya, amcaoğlununkini öpüp başına koyana kadar bende görmedim.
    - o hangisi, şu bana tüküren mi?
    - !!!!

edit: editledim.
    #3403870 (grafikirimgeldi, 16.05.2008 12:00 ~ 12:18)
  5. - eşinin karnında bir allien var.
    - alyen mi ?
    - ne alyeni lan, allien var allien !

(bkz: arog)
    #3403915 (DjarumTurk, 16.05.2008 12:13)
  6. uzaylı da olsa insan insandır.
    (bkz: gora)
    #3403931 (KisiselBirIleti, 16.05.2008 12:17)

© 2008 - uludağ sözlük

bir uzayli ile evlenmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir uzayli ile evlenmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir uzayli ile evlenmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zindanbaba turbesi » jimi hendrix » turkiye futbol federasyonu » evrim teorisi » sedyeyle girdim yuruyerek ciktim » cekingen yazar » harakiriye niyetlenip kakara kikiri yapan japon » green street hooligans » galatasaray lisesi » 0 yeni mesaj a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci