bir ucuncu sahis olarak mahmut 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendinden ucuncu tekil sahis olarak bahsetmek
  2. ucuncu sahis
  3. ucuncu tekil sahis
  4. muhabbete katilmaya calisan ucuncu sahis
  5. kendinden 3 uncu tekil sahis olarak bahsetmek
  6. bir cay markasi olarak mahmut
  7. bir deneme olarak mahmut abi diyaloglari
  8. bir komedyen olarak mahmut tuncer
  9. bir cayci olarak mahmut tuncer
  10. bir sozluk kahramani olarak mahmut

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gevhername » gokhan unal » bosu » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri » sanirim osurdum » eurasian » mirage monster » disari cikmadan once tuvalete girmek » pertek in tarihi eserleri » uma thurman » flash bellegi evde unutmak » judas » impresario » hanim oldu » madimak muze olsun kampanyasi » kt tunstall » kucuk menderes » unknown artist » minik mavi balina » el erzurumi » gel yarim ol » sivilce » altinordu » alevi sozluk » my friend of misery » sivas in tarihi eserleri » ikiz » death pierce me » pasinler in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa