bir turk e turk bayragi acmasinin zor gelmesi 

kapat
  1. hedef gösterip bakınca, "ulan ben ona buna laf atıyorum milliyetçiler kötüdür diye, ben mi bayrak açacağım türk olduğumu göstereceğim" kişisidir.

gerçi ona kalmıştır. belki de evde türk bayrağı yoktur, olabilir tabii.

düzenleme : "açmamış olması" olarak anladım ilk başta. ama zor gelmesi kabul edilemez. bir bez parçası diye bakanlar, o bez parçasını açmama özgürlüklerini nasıl kazandıklarını hatırlamalıdırlar.
    #1669243 (sonkuzu, 21.05.2007 13:55 ~ 14:05)
  2. (bkz: titre ve kendine gel)
    #1669385 (utqqu, 21.05.2007 14:37)

© 2008 - uludağ sözlük

bir turk e turk bayragi acmasinin zor gelmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir turk e turk bayragi acmasinin zor gelmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir turk e turk bayragi acmasinin zor gelmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sari sacin esmer ten ile hafifmesrep durmasi » form kampus dersanesi » godspeed on the devil s thunder » sozlugun sagindan kalkmasi » kaynamanoktasi com » bsg dedirten basliklar » halis karatas » the god delusion » aydin dogan i savunan vatansever » son tavsiye edilen entrylerim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games