bir travesti ile muhabbet etmek 

kapat

1. onların da insan olduğu unutulmadan yapılmalıdır. hormonal, çevresel ya da maddi bazı sorunlardan ötürü bu yola girmişlerdir. sohbet esnasında en ufak bir rencide edici sözün bile bu kişinin kalbini kıracağı göz önünde bulundurulmalı, dikkatli konuşulmalı, kelimeler özenle seçilmelidir.
    #2762590 (spaltula, 29.12.2007 15:47)
  2. hitap ederken " hanım " mı " bey " mi diyeceğini ve muhabetin sonunun nereye gideceğini bilememek.
    #2762607 (yanliz cowboy, 29.12.2007 15:51)
  3. bende ki göt hiçbirinizde yok
    sürmeli
    kabadayı
    #2762613 (zargana, 29.12.2007 15:52)
  4. (bkz: satış görevlilerinin travestilere bakışı)
    #2762615 (imhotep, 29.12.2007 15:52)
  5. - naber abi?
    + abi senin babandır!
    - ehe pardon, naber abla?
    + abla senin anandır!
    - ne diyem mahmut mu diyem?
    + gündüz mahmut, gece meral...
    #2762633 (nikim yok benim, 29.12.2007 15:57)
  6. serin bir mayis gece yarisi.. taksim' de konaklayacagim otele gidiyorum. yanlislikla arka sokaklara girmis bulunuyorum. travestinin biri aniden onumu kesiyor ( cok acimisti ) " merhaba " dedikten sonra ayakustu hunerlerini siraliyor. oldum olasi biri bana birseyler anlatirken - dinlemesem dahi - goz temasini kesmem ve arada bir " himmm, guzel " tarzi onay tepkileri veririm. mutamadiyen onu da bu sekilde dinliyorum. kendisini isteyip istemedigimi soruyor. tesekkur ediyor ve biraz da tirsarak olumsuz yanit veriyorum. hic ummadik bir sekilde o da bana tesekkur ediyor." ben boylelerini cok severim. bazilari tersliyor da " diyor hemen arkasini donup caddenin karsisina sallana sallana geciyor. benden uzaklasiyor. o an " boylelerini cok severim ben " demesi bana trajik ve komik geliyor. zira genel halim - cakma da olsa - bir bayan tarafindan begenilmis oluyor..
    #4547261 (judas, 19.01.2009 12:58 ~ 13:01)
  7. cumartesi gecesi saat gece 2 den sonra kıbrıs şahitleri caddesinde ya da bornowa sokağında arz-ı endam ederseniz kaçınılmaz olarak gireceğiniz dialoglardır.haa çoğu zaman monolog olur travesti laf atar,asılır cevap verilmez kuyruk kıstırılarak seri adımlarla uzaklaşılarak bi araba küfür yenir.
    #4547325 (jack daniels, 19.01.2009 13:09)
  8. (bkz: ilkokul arkadasinin travesti oldugunu ogrenmek)
    #4547337 (Gabriel Sharlson, 19.01.2009 13:11)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bir travesti ile muhabbet etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir travesti ile muhabbet etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir travesti ile muhabbet etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bir travesti ile muhabbet etmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.