bir tek sen varsin 

kapat
  1. çok büyük bir sevginin mahsulu olabilecek cümle. kim bu şanslı veya kıymet bilmeyen acaba sorusunu akla getirir.
    #163294 (palta, 11.04.2006 19:43)
  2. - birtek sen varsin
    - ya malasef biliyorum, koca adada başka kimse yok...
    #163358 (nirvana, 11.04.2006 20:01)
  3. kucuk emrah diye bilinen ama artık büyümüş kocaman olmuş Emrah ipek'in bir şarkısı.

Uzun zaman gecti kollarim bombos
    Yanimda degilsin yuregim sarhos
    Aklimda birtek sen birtek sen varsin
    Gel artik tek cagrem feryadima kos

Dayanmak cok zormus bu ayriliga
    Isyan ediyorum yanlizligima
    Aklimda birtek sen birtek sen varsin
    Katlanamiyorum ne olur anla

Cozum degil inan sensiz hicbirsey
    Anlamsiz gunlerim anlamsiz hersey
    Aklimda birtek sen varsin
    Sensiz cagre degil cagresiz hersey

Dayanmak cok zormus cok zormus bu ayriliga
    Isyan ediyorum isyan ediyorum yanlizligima
    Katlanamiyorum dayanamiyorum ne olur anla
    Aklimda birtek ama birtek sen varsin

(bkz: gotur beni gittigin yere)
    #163559 (salca, 11.04.2006 21:37)
  4. - bir tek sen varsin
    - adem bir sus ya !!
    #893211 (nirvana, 22.11.2006 09:17)
  5. tehlikeli bir cümle,şöyleki o(lafı söylediğimiz şahıs) gidince çüke bakacak olan insan sözü, demekki insanın hayatında bir tek o olmamalı dii mi?
    #893323 (Organic.Flesh.Fan, 22.11.2006 10:08)

© 2008 - uludağ sözlük

bir tek sen varsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir tek sen varsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir tek sen varsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yasamasini bilene somali cennet » kuldoken » kol dugmeleri » hatunlarin efendi erkek yerine pic tercihi » gintare » cemaat tarafindan kullanilmis genclik » kotali adsl » bugun secim olsa hangi partiye oy verirdiniz » anadil » 2008 pekin olimpiyatlarina spor basininin ilgisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci