bir tat bir doku 

kapat
  1. Cem yılmaz ı cem yılmaz yapan Türkiyede yapılmış en iyi stand-up gösterisidir.90 lı yıllarda gösterilen bir efsane.Birçok esprisinin hala hatırı sayılır bir yeri vardır.
    *
    #66097 (probus, 14.02.2006 15:49)
  2. sloganı mesaj kaygisiz beyin firtinasi olan, süper ötesi gösteri
    #66099 (ferrole, 14.02.2006 15:51)
  3. gülme ganantisi verebileceğim,cem yılmaz'ın inanılmaz oyunculuk ve doğaçlama yeteneğini de katıp,seyircileri de dahil ederek haarika bir gösteri haline getirdiği mükemmel stand-up
    #179079 (arrzu, 18.04.2006 18:39)
  4. cem yılmazı gerçek anlamda üne kavuşturan komik stand-up göstrisi.
    #389992 (kekistanlihobbit, 01.07.2006 19:36)
  5. bir gösterisinde "teyze" diye hitap ettiği bir bayanın verdiği "teyze değil, abla! abla!" şeklindeki tepkiyi ti'ye alırken; "ben ona yaşlı demedim ki. göktürkler'le hala görüşüyor musun diye soracaktım sadece" diyerek koparan cem yilmaz'ın stand-up gösterisinin adıdır.
    #409389 (altan, 09.07.2006 19:44)
  6. -kadınlar kendini güldüren erkeğe bayılır dediler, haydaa diye çıktım, erkekler de bayılıyor..
    #762733 (kyliegs, 22.10.2006 05:00)
  7. ben ev aldım, ev diyemeyiz gerçi şato diyelim.. ev aldım güzel de bir ev he. 2 dönüm, iki kere dönebiliyorsun manasında.. usta çağırdım musluk tamir edecek, evde 800 tane musluk var. ev biraz büyük özür dilerim. sanatçı evi diye bir kavram vardır dublextir. ben öyle bir görgüsüzlük yapmadım triplex aldım, kestirdim. baktım usta cebelleşiyor konuşayım dedim ustayla, biliyorum ustaca.. napıyorsun usta dedim. aa ben sizi tanıdım dedi. ben ev haliyle, yatak kostümüyle geziyorum, çıplak yatarım. tanıdım deyince boşluğuma geldi, kimim ben dedim. abi iner misin çıkar mısın değil mi dedi. iner misin sabaha mı bırakırsın? dedim anam ikisini de yapmam, yüklü bir miktar para verdim adama ki, başka bir kıtada yaşasın diye. bir daha denk gelmeyelim diye yani..
    #762746 (kyliegs, 22.10.2006 05:05)
  8. ben daha komiğim diye tiyatroya telefon açan adam var ya.
    -ben daha komiğim haberi olsun..
    sanki ben komiklikle ilgili bir sendikanın başındayım, bana ne komiksen. Ben senin tahtına oturacam dedi bir tanesi. Dedim ki dikkat et de ben ordayken oturma...
    #762782 (kyliegs, 22.10.2006 05:31)
  9. seyretmeli seyrettirilmeli. ilk parttan bazı bölümler:

http://www.youtube.com/watch?v=0rPVXwGGETU +
    http://www.youtube.com/watch?v=2wJkVroalxM +
    http://www.youtube.com/watch?v=GWZZswmPlic +
    http://www.youtube.com/watch?v=NQiAlekH-6Q +
    #1694160 (utqqu, 27.05.2007 21:48)
  10. cem yılmaz deyince akla ilk gelen şeylerden biridir.gösterideki espiriler hala geçerliliğini korur..cem yılmaz'ın hazır cevaplılığının somut kanıtıdır.

"gençlik filmlerini anlatırken km tabelalarınıda söyler fakat km'ler gittikçe artar,seyircilerden biri pardon ama azalması gerekmiyor mu? der ve cem yılmaz ulen neden geri geri gidiyoruz ki? şeklinde bir cevapla salonu kahkahaya boğar.."
    #2900606 (6may72, 26.01.2008 20:37)

© 2008 - uludağ sözlük

bir tat bir doku başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir tat bir doku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir tat bir doku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakeme penalti cektirmek » george michael » antonios nikopolidis » gulriz sururi » ensiferum » en iyi vatansever darbeye karsi olan insandir » korkmaz alemdar » msn adresi alma sikintisi » ucan fare » birak bu rock n roll u a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci