bir sozlugu sevmek idi sucumuz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir vatani sevmek idi sucumuz
  2. sozlugu msn den cok sevmek
  3. sozlugu sevmek
  4. sozlugu uykudan daha cok sevmek
  5. sozlugu sevmek sucsa sucluyuz ikimiz de
  6. sucumuz sikilebilir olmak mi
  7. sucumuz insan olmak
  8. sozlugu bilmeyen insana sozlugu anlatmak
  9. cok sevmek
  10. ben var sevmek

© 2008 - uludağ sözlük

bir sozlugu sevmek idi sucumuz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir sozlugu sevmek idi sucumuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir sozlugu sevmek idi sucumuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» husnu cakirgil » sultan mesud turbesi » uyurgezer kutlesi » yeni yazara hosgeldin deyip kolonya tutmak » the juror » ankaragucluler saraba dustuler » bosna kasabi » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » reklamci yazar » luxemburg a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci