bir soluklan yigidim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hele otur bi soluklan yigidim
  2. hele bi yol soluklan yegen
  3. hele bir soluklan yegenim
  4. yigidim
  5. hele otur bi soluklan yegenim
  6. yettim yigidim
  7. yigidim aslanim
  8. hele otur bi soluklan ayranimizi ic yigenim
  9. yigidim aslanim burda yatiyor
  10. yigidim aslanim burda yaziyor

© 2008 - uludağ sözlük

bir soluklan yigidim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir soluklan yigidim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir soluklan yigidim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kabarmamis gazete » her sag gorusluyu gizli abazan zanneden yazarlar » komedi dukkani » bitkisel hayata girmek » uludag sozluk moderasyonu » yazardan cok caylak olmak » blood mountain » teshircilik » dostum vatandas demissin ama bunlar resmen koyun » gecmisle hesaplasmak » une belle histoire » discovery civilisation » rapidshare » 5 ekim 2008 sozlugun tiklim tiklim olmasi » birinci batarya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nihilist » ramazanda 5 yas sendromu » burak yeter » uludag sozluk texas hold em poker zirvesi » agnostic » iphone sahiplerinin bunu sozlukte belirtme ritueli » oruc tutmuyorum ama karnim ac » yazarlarin kendilerini benzettikleri unluler » filozofil » var misin yok musun tony » karsiliksiz ask » daha biz variz sevinmeyin » feda olsun » mandabatmaz » alisan satilmis