bir sigarayi bitirmeden oburunu yakmak 

kapat
  1. selaaaamünaleyküm

diye girsem yazıya olmaz çok itici olur hem de ne bileyim.kızlar falan sevmezler.

geburaya gocuman diye girsem hem tv de de babam ve oğlum da var atmosfer falan uygun cık o da olmaz.

meeerabaayın... evet güzel bu.

şimdi bu bir sigarayı bitirmeden öbürünü yakan kişi ya kafası çok bozuktur, ya aşıktır, ya çok unutkandır evde dolanırken sigarayı nereye bıraktığını unutmuştur, ya sigaranın sonunu seeemiyodur. ya da işte bunun gibi şeyler vardır. öyle ya dert çok kötü bişiydir.

şebi yeldayı muvakkıtla müneccim ne bilir
    müptelai gama sor kim geceler kaç saat?
    #3720810 (or something, 25.07.2008 21:52)
  2. acayip derecede kafası bozuk kişinin yaptığı bir eylemdir.
    #3720980 (last survivor, 25.07.2008 22:18)
  3. çok sık sigara içenler için kullanılan bir deyim.
    #3720992 (AeroZeppelin, 25.07.2008 22:19)
  4. o an kafa bulduracak başka bir malzeme bulunmamasından mütevellit kişinin sarıldığı anlık ferahlatıcıdır. ayrıca üstüste orgazmlarda da yaşanan bir durumdur.
    #3721021 (aha ben de geldim, 25.07.2008 22:23)
  5. (bkz: zincirleme sigara içmek)
    #3721024 (temporarypeace, 25.07.2008 22:24)
  6. çakmak ya da kibrite gerek kalmadan yeni sigara yakabilme avantajını sağlayan bir durumdur.
    #3721031 (erdem_andac, 25.07.2008 22:25)

© 2008 - uludağ sözlük

bir sigarayi bitirmeden oburunu yakmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir sigarayi bitirmeden oburunu yakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir sigarayi bitirmeden oburunu yakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 80 lerde cocuk olmak » afazi » yaran diyaloglar » kar musikileri » basbug ataturk » insani anlamsizca mutlu eden seyler » mozole mirach » beyaz melek » anlayamazsin » mulayim sen kocaman bir cilginsin » power fm » uludag sozluk moderator secme ritueli » cadii » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » yaratici kufurler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » rik smits » savasim » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » tokat » alternatif bim acilimlari » yaman okay » kalpsiz adam » erkek kardes » lupelius » tc electronic » arto tuncboyaciyan » zeka kupu » vakit tamam » abuse