bir seylerin hep uc deyince yapilmasi 

kapat
  1. yurdum insanının vazgeçilmez alışkanlıklarındandır. bazen birisini denize atarken sayarız 1-2-uuuuuucc diye. yada bir yerden atlanacaktır, yine sayılır ve 3 diyince atlanır. bazen ibnelik yapıp 1-2-2.75 diyen zeki vatandaşlarımız da vardır.
    genelde bu ülkede her şey uc diyince yapılır (bkz: ben genelledim oldu)
    edit: yurt dışında da böyleymiş, 2.entry sahibine teşekkürü borç bilirim.
    #1118123 (insan, 07.01.2007 04:44 ~ 04:48)
  2. (bkz: hayat ne tuhaf vapurlar filan)
    #1118137 (risale, 07.01.2007 04:52 ~ 04:53)
  3. yurdum şartlarında yarı doğu bir açık önermedir. yarı doğru olmasının sebebi bazı şeylerin üç dendiğinde, bazılarınınsa üç dendikten sonra yapılmasından ileri gelmekedir.
    #1118160 (vainamoinen, 07.01.2007 05:09)
  4. 1.2.3. tıp...elma dersem çık armut dersem çıkma gibi.. *
    #1118162 (no promise, 07.01.2007 05:11)
  5. - oğlum bak sayıyorum.3 deyince tamam mı ?
    + okey abi...
    - 3...
    + ananı!

gibi repliklerle de muhattap olabileceğiniz bi takım şakacı,espritüel,nüktedan arkadaşlar vardır ki bunlar sabırsız,gereksizdirler.

+ ulan hani üç deyince yapıcaktık hayvan evladı! sayacaksın sanıyorum bende...bak yamuk oldu işte...
    - ehinehin...
    #1118182 (kurabiye_monster, 07.01.2007 05:28)

© 2008 - uludağ sözlük

bir seylerin hep uc deyince yapilmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir seylerin hep uc deyince yapilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir seylerin hep uc deyince yapilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 45 yasindayken degismek » geceleri daha fazla eksi oy gelmesi » istedigimle seviseyim ama kocam beni bakire sansin » gezilesi internet siteleri » oruc tut sihhat bul » bas parmak » vodafone reklamlari » extramucadele » nikaragua nin abhazya ve osetya yi tanimasi » aytac durak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games