bir seyi savunacagim derken maymuna donmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. maymuna donmek
  2. kumru yerken maymuna donmek
  3. sevgiliyle romantizm yasayim derken sicana donmek
  4. baslik acayim derken her seyi mahvetmek
  5. elestirecegim derken elestirilen seyi yapmak
  6. soz bir seyi susmak bircok seyi anlatir
  7. maymuna cevirmek
  8. sozlugun maymuna donmesi
  9. darwen in maymuna benzemesi
  10. maymuna namaz kilmak

© 2008 - uludağ sözlük

bir seyi savunacagim derken maymuna donmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir seyi savunacagim derken maymuna donmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir seyi savunacagim derken maymuna donmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» il buono il brutto il cattivo » akcakoca » can yucel in universite gencliginde yeri ve onemi » banu guven » trabzonspor » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » thierry henry » sabahin 7 sinde fon cektirip okula giden kiz » kendini komunist sanan kiz » ivne » ttnet » kiz tavlama teknikleri » sac kestirdikten sonra aglamak » pkk ile silahli mucadele edememek » hayat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kel kor kirpi » bayan » afyonkarahisar » sezen aksu » netsozluk » dream theater » godfather theme » hani oralar bbg eviydi » vatan sevgisi » dexter » var misin yok musun » 3 subat 2001 barcelona athletic bilbao maci » yagmurdan kacarken gay bar a girmek » microsoft » aysun kayaci