bir sey sorabilir miyim 

kapat
  1. (bkz: sinyal)
    (bkz: sinyalci)
    #621225 (diyosun, 10.09.2006 01:27)
  2. -bir şey sorabilir miyim?bildiğiniz bir yan gelip yatma yeri var mı acaba?
    +valla yegenim,
    askerlik yan gelip yatma yeri degildir
    moderatorluk yan gelip yatma yeri degildir
    basbakanlik yan gelip yatma yeri degildir
    uludag sozluk yan gelip yatma yeri degildir
    oturdugunuz koltuk yan gelip yatma yeri degildir
    bu makamlar yan gelip yatma yeri degildir
    +a bunlar deell, gerisinde yan gelip yatabilin.
    #621265 (eski yüz, 10.09.2006 01:40)
  3. -sebep?
    #621272 (peyderpey, 10.09.2006 01:42)
  4. bişey sorabilir miyem?
    sor bakim.
    postmodern dönem ne??
    he o mu, dur bi uludağ sözlüğe bakem...
    #621301 (jjaks, 10.09.2006 01:51)

© 2008 - uludağ sözlük

bir sey sorabilir miyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir sey sorabilir miyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir sey sorabilir miyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk li da olsa hayvan hayvandir » macasi yememek » uzun sacli kupeli erkek tipi » basliklarda turkce harf kullanamamanin ezikligi » kardesin askere gitmesi » vicdani ret » suyu isit geliyorum » tu kaka bana » yavru balinanin drami » durmak yok yola devam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games