bir sevgi sevgi yaratamamissa talihsizliktir 

kapat
  1. kabiliyetsizlikte yok değildir hani..
    #537406 (lazy pigeon, 14.08.2006 06:00)
  2. yerinde bir sözdür,ama iki kişini sevgiyle işe başlaması tek kişini çabasıyla yaratılmaya çalışılan -sonradan sevgi- çabasınan daha değerlidir kanımca
    #635640 (j butterfly, 15.09.2006 00:12)
  3. (bkz: platonik aşk)
    #635680 (perspektif, 15.09.2006 00:26)
  4. kayda değer bir sözdür. bu olay diğerini doğurur durumuylada açıklanabilir. elbette buradaki durum sevgidir. bu yüzden çok daha özeldir.
    #635728 (kisil, 15.09.2006 00:44)
  5. karşılıksız sevginin, mutsuzluk getirmesi talihsizliğini yaşamaktır. sevginin, bir başka sevgiyi yeşertmesiyle yaşanacak tüm güzelliklerin elden kaçmasıdır. bir sevginin ziyan olmasıdır.
    #2616496 (tepesersemi, 22.11.2007 01:42)

© 2008 - uludağ sözlük

bir sevgi sevgi yaratamamissa talihsizliktir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir sevgi sevgi yaratamamissa talihsizliktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir sevgi sevgi yaratamamissa talihsizliktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yankee go home » kariyer net » god hates us all » hidrojen ile klor gazinin guneste karismasi durumu » 6 yasinda rock muzik dinleyen cocuklar » hemoglobin » cesaretin var mi aska » dostum turk demissin ama bu zenci » gazi caddesi » her unlu zenciyi musluman sanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci