bir seher vaktinde 

kapat
  1. erzincan yöresine ait, asik daimitürküsüdür.

Bir Seher Vaktinde

Bir Seher Vaktinde indim Bağlara
    Öter Şeyda Bülbül, Dil Yarelenir
    Bakmaz Mısın Sinemde Dağlara
    Derdim Dökmeye Dil Yarelenir

Boş Geçirmeyelim Gel Bu Çağları
    Dolaşalım Sahraları Dağları
    Bir Gün Gazel Döker Ömrün Bağları
    Eser Sam Yelleri Dal Yarelenir

Daimi'yim Yanar Aşkın Çıragı
    Dostun Muhabbeti Cennet Otağı
    Ancak Şu Dünyada Derdim Ortağı
    Sazım Figan Eder Tel Yarelenir
    #631810 (kara hilal, 13.09.2006 18:28 ~ 17.10.2006 22:23)

© 2008 - uludağ sözlük

bir seher vaktinde başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir seher vaktinde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir seher vaktinde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» onun adini duyunca kalbin carpmasi » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » sadece turk kizini namuslu sanan zihniyet » dokunulmazlik » alternatif akrep yelkovan diyaloglari » beni istanbul yahudilerine sorun » der meister » kyles mom is a bitch » sahur vakti » en iyi erkek parfumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games