bir savunma araci olarak kremali pasta 

kapat

1. -kremalı pastanın besin özelliğinin unutulup,bir kişisel savunma aracı olması durumudur.
    -kremalı pastanın altından tutularak belirlenen hedefe atılmasıdır.
    -pasta eğer atılan kişinin suratına denk geldiyse,kişi yalayarak pastayı saf dışı bırakabilir.
    -eğer atılan pasta düğün pastasıysa,atılan kişi acile kaldırılır.
    #143917 (asiti kaçmış kola, 01.04.2006 22:30)
  2. kremalı pasta sadece savunma aracı değil, saldırı aracı olarak da kullanılabilir..
    #162317 (trablus, 11.04.2006 11:13)
  3. ne hikmetse cesitli filmlerde ya da dizilerde * fazlasiyla rastladigim saldiri-savunma bicimi. hayir anlamiyorum biz mi geri kaldik, caga mi ayak uyduramadik ama ben her pastali ortamin gerginlesmesi halinde hurraa diye pastaya dalindigina rastlamadim. hayir yaptin diyelim pastayi yapana nası aciklicaksin, ona acikladın pasta sahibine ne diceksin, ha diyelim sahip sensin o zaman okuzun onde gideni misin afedersin? * ohoo daha say say bitmez... * *
    #162329 (dramtatatam, 11.04.2006 11:22)
  4. seker hastasi olan birisi uzerinde oldukca etkili olabilecek bir silah olan kremali pasta sadece savunma icin degil saldiri amacli da kullanabilir ki bu durumda muhteviyatinda yapilacak ufak degisiklikler pastanin daha derine nufuz etmesini saglayabilir pek tabi.
    (bkz: tuning)
    #162613 (philemon, 11.04.2006 14:40)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bir savunma araci olarak kremali pasta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir savunma araci olarak kremali pasta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir savunma araci olarak kremali pasta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bir savunma araci olarak kremali pasta. Copyrights of the articles are belong to their authors.