bir roman gibi 

kapat
  1. rafet el romanın yeni albumune verdigi addır. yine her zaanki gibi muthiş bir album cıkartmıstır. helal olsundur.

sarkıları ::

Rafet El Roman - Sevdim Ama Sonu Yoktu
    Söz: Rafet El Roman, Gülten Türk Beste: Can Sanıbelli, Okan Akdeniz

Rafet El Roman - Aşk-ı Virane
    Söz & Beste: Yusuf Güney Düet: Yusuf Güney

Rafet El Roman - Son Veda
    Söz: Rafet El Roman Beste: Rafet El Roman, Can Sanıbelli, Erman Türköz

Rafet El Roman - Seni Seviyorum
    Söz & Beste: Rafet El Roman Düet: Sinem

Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
    Söz: Rafet El Roman Beste: Rafet El Roman, Can Sanıbelli

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz
    Söz: Rafet El Roman, iskender Türsen Beste: Rafet El Roman, Can Sanıbelli

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver
    Söz: Rafet El Roman Beste: Rafet El Roman, Can Sanıbelli

Rafet El Roman - Ohne Sie (Sensiz)
    Söz & Beste: Rafet El Roman, Zafer Yılmaz

Rafet El Roman - Ne Oldu O Günlere
    Söz & Beste: Rafet El Roman

Rafet El Roman - Bilsen De Bilmesen De
    Söz & Beste: Rafet El Roman
    #3643555 (joneca, 09.07.2008 22:57)
  2. özellikle sinem ile düeti "Seni Seviyorum" la dikkat çeken Rafet El Roman albümü.
    çıkış şarkısı a1 Sevdim Ama Sonu Yoktu.
    #3671360 (leblebi tozunun hastasiydim, 16.07.2008 11:23)
  3. mükemmel bir albümdür. kesinlikle platonik kişilere tavsiye edilmez.
    #3791854 (coolgoose, 09.08.2008 04:02)
  4. seni seviyorum parçasının yeni yorumu mutlaka dinlenmelidir. rafet el roman'a yakışır bir albüm olmuştur yine.
    #3815546 (elnino1907, 14.08.2008 01:16)

© 2008 - uludağ sözlük

bir roman gibi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir roman gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir roman gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ercan aktuna » olimpiyat sampiyonu » el kol yapmak » squadron » shashkin » sevisirken telefonun calmasi » sulukule ye ucube demek » yoruk ali efe » sonunu dusunmek » apikobal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games