bir referans olarak dunyanin neresi 

kapat
  1. şimdi insanlar, özellikle de politikacılar konuşurken yaptıkları/yapmadıkları veya yapacakları/yapmayacakları bir şeyle ilgili olarak, kendilerini savunmak veya haklılıklarını pekiştirmek için derler ki:
    -efendim dünyanın neresinde görülmüş ki biz öyle yapalım?

yaptığı işin dayanağı olarak böyle saçmasapan bir açıklama getirenden uzak durmak gerek derim ben.
    #2978084 (havada bulut, 09.02.2008 20:04)

© 2008 - uludağ sözlük

bir referans olarak dunyanin neresi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bir referans olarak dunyanin neresi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir referans olarak dunyanin neresi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezeli rekabet fenerbahce galatasaray » susam sokagi » vazgec gonlum » askerlik subesi » gokhan birben » 20 agustos 2008 ermenistan turkiye u21 maci » arabanin arka koltugunda direksiyon aramak » digiturk » metal gear solid » kafkas pakti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games