bir pezevenkte olmasi gereken ozellikler 

kapat
  1. muhabbet tellalı da denilen bu kişilerde olması gereken mimimum özelliklerdir.

işinin ehli olmak, ikna yeteneği, satış ve pazarlama teknikleri konusunda en az 2 senelik eğitim alması bunların başında gelir.
    #3887950 (system error, 29.08.2008 17:34)
  2. uludağ sözlük pezevenk yetiştirme servisi sunar.

şeref eksikliği lazım en başta.
    #3887959 (duymakistemiyorum, 29.08.2008 17:36)
  3. mor takım elbise. aynı renkte yanlarında beyaz cizgiler bulunan ayakkabı ve altın kolye. ha birde pazarlamak üzre hazırda bekletilen et parçaları.
    #3887962 (islaksaclikiz, 29.08.2008 17:37)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bir pezevenkte olmasi gereken ozellikler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir pezevenkte olmasi gereken ozellikler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir pezevenkte olmasi gereken ozellikler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bir pezevenkte olmasi gereken ozellikler. Copyrights of the articles are belong to their authors.